D E S – C O N N E C T A T S A CAN TONI D’EN JAUME NEGRE (05/06/2019)

Amb l’arribada de l’estiu, Can Toni d’en Jaume Negre, la finca ecològica en custòdia que gestiona el GEN a Sant Llorenç de Balàfia, presenta la tercera edició del cicle cultural DES-CONNECTATS.

El objectius de “Des-connectats” són ben diversos: d’una banda, donar a conèixer la finca i les línies de treball que es porten a terme en col·laboració amb associacions agràries de Pitiüses; d’altra banda, facilitar que la gent s’apropi al camp per gaudir d’unes propostes ben especials, al temps que es treu la cultura de les ciutats per portar-la al món rural i posar-la a l’abast de la seua gent.

En aquesta tercera edició, l’oferta cultural és més amplia que en altres ocasions, amb un total de sis activitats. El cicle començarà el proper dissabte 8 de juny, amb la presentació de la primera novel·la de Gerard Quintana, Entre el Cel i la Terra ( Editorial Columna ). Aquesta activitat s’emmarca, a més, en la Setmana de la Custòdia del Territori de les Illes Balears. Seguiran les properes setmanes amb una sessió de teatre infantil a càrrec de David i Monma, una jornada d’ornitologia i anellament d’aus, un taller d’emblanquinar amb calç, una sessió d’astronomia i un taller de fabricació de juguerois ( s’adjunta el pòster promocional de les activitats previstes i el pòster de presentació de la primera novel·la de Gerard Quintana ).

Totes les activitats són gratuïtes, gràcies al suport obtingut de Caixa Colonya, però requereixen d’inscripció prèvia a fi de controlar l’aforament. De fet, per a la sessió d’astronomia i la jornada d’ornitologia, ja no queden places disponibles.

Totes les activitats inclouran una breu explicació sobre què és la custòdia del territori i una degustació de productes locals i ecològics.