Continuen les jornades destinades a millorar la conservació del medi marí que organitza el GEN-GOB Eivissa. (25/07/2013)

El dia 26 de Juliol, a partir de les 18 hores a Cala Llentrisca (Sant Josep de sa Talaia), es portarà a terme la segona jornada de neteja del litoral.

El GEN-GOB Eivissa continua realitzant accions dirigides a millorar l’estat de conservació del medi marí, mitjançant activitats que busquen implicar a la societat. Dins d’aquest projecte es contemplen activitats com jornades de neteja de litoral. Aquesta serà la segona d’una successió de neteges que esperen perllongar-se  fins a més enllà de l’estiu que ve. En aquesta ocasió contem amb el suport de l’Ajuntament de Sant Josep, que ens proporciona el material necessari per a la neteja i, també, i per mediació de Raül Lluna, tècnic municipal de medi ambient, podrem disposar de l’ajut del personal de TRAGSA que s’encarregarà de retirar el material que s’extregui el dia de la neteja mitjançant embarcacions. El personal que realitzarà la neteja serà un grup de voluntaris sense els quals no es podria portar a terme l’activitat.

Durant la neteja anterior les restes trobades varen superar tota previsió, i es va poder constatar com la major part de les mateixes provenien del mar, ja fos per haver set llençades de forma directa o arrossegades per la mar.  Des del GEN s’anima a tots els ciutadans a que realitzin i organitzin les seves pròpies jornades de neteja al litoral, ja que és responsabilitat de tots vetllar per a la seva conservació.

El dia escollit és demà divendres, 26 de juliol, i el punt de trobada serà davant l’església d’es Cubells a les 18 h.