El GEN PARTICIPA A LA SETMANA EUROPEA DE LA CUSTÒDIA DEL TERRITORI AMB DIFERENTS ACTIVITATS A LA FINCA DE CAN TONI D’EN JAUME NEGRE (02/10/2012)

Del 28 de setembre fins al 7 d'octubre es celebra, coincidint amb el primer aniversari del nostre projecte a can Toni, la Setmana Europea de la Custòdia del Territori. Dins el marc d'aquesta celebració, el GEN organitza diferents activitats a la finca de can Toni d’en Jaume negre. Aquesta finca custodiada per el GEN es troba a la venda de Santa Llúcia a sant Llorenç, molt a prop de can Coroner.

L’activitat principal és la celebració d’una jornada de portes obertes el dissabte 6 d’octubre entre les 10 i les 14 h. Durant la visita les persones interessades podran conèixer de primera ma la finca i el projecte que el GEN desenvolupa en ella, així com les actuacions desenvolupades i previstes a la mateixa.

Entre les feines desenvolupades durant aquest primer any destaca la posada en funcionament agrícola de la finca, recuperant per al cultiu una superfície de 1,26 ha que s’han dedicat fonamentalment als cereals, la restauració de la cisterna, la plantació d’arbres i la eliminació de vegetació per a tenir una faixa de prevenció d’incendis.

També al llarg de la setmana i des d’avui dimarts, s’han organitzat jornades de feina amb la col·laboració de voluntariat. De fet bona part de la feina s’ha pogut desenvolupar amb l’ajut desinteressat de moltes persones a les que des d’aqui volem aprofitar per agrair el seu recolzament al projecte.

Participació GEN Setmana

Comunicat en pdf
Blog de la finca
Com arribar a la finca
Informació sobre la Setmana Europea