Presentació, divendres 10 de febrer a les 18 h, de l’exposició “ses Feixes” a Santa Eulària des Riu. (09/02/2012)

A partir del dia 10 de febrer romandrà oberta al públic fins al dia 30 de març. 

Després de l’èxit obtingut durant el mesos que va estar exposada al públic l’exposició “ses Feixes” (29 d’abril - 2 de juny de 2010), a la Sala de Cultura SA NOSTRA d’Eivissa, és una gran satisfacció pel GEN-GOB Eivissa poder anunciar la presentació de l’exposició a Santa Eulària des Riu, més concretament a la sala d’exposicions municipal del carrer Sant Jaume 72.

Efectivament, el dia 10 de febrer, dins els actes de celebració de les festes patronals de Santa Eulària des Riu, tendra lloc, a les 18 hores, la inauguració oficial. L’exposició romandrà oberta al públic fins al dia 30 de març, de dilluns a divendres i dissabte 10 i diumenge 11 de 17 a 20 hores. S’adjunta arxiu digital del pòster promocional.

Així mateix, en col·laboració amb l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu, s’ha enviat una circular a tots els centres educatius del municipi oferint-los la possibilitat de realitzar visites guiades amb monitors del GEN, i poder així mostrar un ecosistema únic a l’illa d’Eivissa, l’aiguamoll de ses Feixes. Entre aquests aspectes destaquen la geomorfologia, la hidrologia, la flora i la fauna, el patrimoni històric i cultural, els conreus tradicionals, etc. Les visites tendran una duració de 60 minuts i s’oferiran els matins de dilluns a divendres amb inscripció prèvia a l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu.   

Aquesta mostra pública de l’exposició serà possible gràcies a una subvenció obtinguda del Grup d’Acció Local LEADER d’Eivissa i Formentera (Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural, Ministerio de Agricultura Alimentación y Medio Ambiente i Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient i Territori del Govern Balear) i la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu. Altres patrocinadors de l’exposició varen ser: Obra Social Sa Nostra Caixa de Balears, Consell d’Eivissa, Govern de les Illes Balears, Ajuntament d’Eivissa, Ajuntament de Santa Eulària des Riu i Institut d’Estudis Baleàrics