EL JUTJAT REOBRE EL PROCEDIMENT PENAL PEL CAS PTI S’ESTIMA EL RECURS PRESENTAT PEL GEN-GOB I S’ANUL.LA L’AUTO D’ARXIU (13/10/2011)

La decisió judicial permet presentar acusació contra els imputats i demanar la celebració de judici. Aquesta decissió NO és recurrible davant cap instància.

S’havia oposat al recurs del GEN la representació legal dels Srs. José Sala i Antonio Marí Tur.

El GEN presentà la denuncia per presumptes delictes de prevaricació, tràfic d’influències, negociacions prohibides i contra l’ordenació del Territori relacionats amb les disposicions contingudes  al PTI d’Eivissa, aprovat definitivament al 2005.

El Fiscal en cap de medi ambient i territori del TSJIB va demanar, al juny de 2007, la imputació de José Sala, Juan i Antonio Marí Tur i Estrella Matutes en un extens escrit on considerava clars els indicis delictius en la tramitació i aprovació del PTI d’Eivissa.

Després d’anys d’instrucció del cas, en els quals, en tot moment, es va mantenir la imputació dels acusats, i DESPRÉS DE SER CONFIRMADA, per via administrativa, la IL.LEGALITAT de la classificació donada pel PTI a la zona de ses Variades i altres, la fiscalia d’Eivissa va demanar, al maig d’enguany, l’arxiu de les actuacions. Contra aquest auto d’arxiu el GEN-GOB va presentar recurs de reposició que ara ha estat estimat, anul.lant-se l’auto d’arxiu i permetent la continuació del procediment, la presentació d’escrit d’acusació i la sol·licitud de judici.

Descarregar la notificació del jutjat