El GEN vol agrair al govern de la comunitat la seva disposició a protegir cala Comte i lamenta l’actitud dels partits d’Eivissa (05/02/2008)

La falsedat de la justificació donada per Joan Boned, responsabilitzant al Govern Balear de l’urbanització que es vol portar a terme a Comte, destapa la facilitat de segons quins personatges per la mentida i l’insidia i el convenciment que les mentides, si son molt repetides, acaben per ser considerades la veritat. Respecte de les declaracions fetes per aquest senyor, lamentant els atacs del GEN, únicament ha de quedar clar que el GEN no ataca, sinó que dóna a conèixer la veritat quan aquesta és ocultada a la ciutadania per aquells que diuen defensar l’interès general. La credibilitat d’aquest grup ve precisament de no recórrer mai a la mentida i la manipulació, actituds endèmiques a la nostra classe política.

El GEN vol recordar als representats públics que el seu deure és vetllar per l’interès general del poble d’Eivissa i que aquest interès no passa, evidentment, per seguir urbanitzant la costa de forma despietada, menys encara a indrets d’alt valor paisatgístic, com Platges de Comte.

El GEN desitja que a l’illa d’Eivissa quedin representants públics que considerin que la seva credibilitat i la feina per defensar, per sobre de tot, l’interès col·lectiu, ha d’estar per sobre de segrests i xantatges polítics. Ara per ara, però, sembla que els mateixos interessos de sempre s’acaben imposant per sobre del sentit comú.