El GEN-GOB es reuneix avui amb el Sr. Antonio Serrano Rodriguez, Secretari General per al Territori i la Biodiversitat del Ministeri de Medi Ambient (19/12/2006)

L’OBJECTIU ÉS DEMANAR COORDINACIÓ DEL SEU MINISTERI AMB EL DE JUSTÍCIA PER TAL DE DOTAR DE MÉS MITJANS A LA FISCALIA DE MEDI AMBIENT DE BALEARS, QUE ACTUALMENT TREBALLA SENSE PRESONAL NI MITJANS SUFICIENTS.

LA CORRUPCIÓ URBANÍSTICA ES MENJA BALEARS I L’ESTAT HO TOLERA PRIVANT DELS MITJANS NECESSARIS A LES FISCALIDES ESPECIALITZADES.

ACTUALMENT, EL FISCAL DE MEDI AMBIENT ES VEU OBLIGAT A REALITZAR UN ESFORÇ EXTRAORDINARI PER PORTAR ELS TEMES AMBIENTALS, AFEGITS A LA RESTA DE CÀRREGA DE FEINA PROVINENT D’ALTRES ÀREES, DE LA QUAL SE L’HA D’ALLIBERAR.

MENTRE POLÍTICS QUE OSTENTEN ALTS CÀRRECS AL PARTIT QUE ACTUALMENT DIRIGEIX L’ESTAT ESPANYOL, PARLEN MOLT DE LA CORRUPCIÓ A BALEARS, EL CERT ÉS QUE DES DE MADRID NO S’ESTÀ FENT RES PER MILLORAR ELS MITJANS I LES CONDICIONS PER A LA LLUITA CONTRA AQUEST TIPUS DE CONDUCTES, MALAURADAMENT TAN ESTESES I CONSENTIDES AL NOSTRE ÀMBIT GEOGRÀFIC.
DES DE FA MÉS D’UN ANY ES PARLA DE LA CREACIÓ DE FISCALIES ESPECIALITZADES, DE MOMENT, PERÒ, TOT ES QUEDA SOBRE EL PAPER I ELS FISCALS CONTINUEN TREBALLANT EN UNES CONDICIONS I AMB UNS MITJANS INADMISIBLES.

MENTRE, A MÉS, ES CONSENTEIX L’APROVACIÓ DE NORMATIVA ANTICONSTITUCIONAL A LA NOSTRA COMUNITAT, NORMATIVA QUE TÉ COM A ÚNIC OBJECTIU TAPAR, SALVAR I ENCUBRIR ALS DELINQÜENTS URBANÍSTICS D’EIVISSA.

EL GEN-GOB PROPOSARÀ AL Sr. SERRANO LA NEGOCIACIÓ AMB EL MINISTRE DE JUSTÍCIA D’UN MÍNIM DE MITJANS IMPRESCINDIBLES A BALEARS PER PERMETRE A LES FISCALIES REALITZAR LA SEVA FEINA EN UNES CONDICIONS ACCEPTABLES

S’APROFITARÀ L’OPORTUNITAT PER REGALAR AL SR. SERRANO EL CALENDARI RECORDATORI DE LA CONSTRUCCIÓ D’AUTOPISTES A EIVISSA.