S’obri el termini de presentació de candidats als Premis Savina i Formigó del GEN. Tots els socis i simpatitzants podran fer propostes fins al dia 7 de novembre (26/10/2006)

El GEN-GOB Eivissa prepara ja la XX ena edició dels premis Savina i Formigó.

Han set ja molts els guardonats amb els populars premis del GEN. Citarem entre els que han destacat per la seua labor en defensa del medi ambient i han rebut el premi Savina a: la Coordinadora d’Entitats Cíviques de Formentera, el Col·legi Públic Puig d’en Valls, la Plataforma contra el camp de golf de Cala d’Hort, la Colla de l’Horta de Jesús, la Plataforma NO VOLEM AUTOPISTA i, l’any passat, els arqueòlegs Ricard Marlasca Martín, José Mª López Garí i Mª José Escandell Torres.

Entre els que han set castigats amb el premi Formigó destacarem a: Abel Matutes Juan (amb caràcter vitalici i honorífic), José Serra Escandell, la Comissió Insular d’Urbanisme (CIU), Pere Palau, Antonio Huerta Briz i Vicent Marí Marí (arquitecte municipal de Sant Josep i aparellador municipal de Santa Eulària respectivament), Jaume Matas, Mª Estrella Matutes i, l’any 2005, Joan Marí Tur (Conseller de Patrimoni, Portaveu del Consell Insular i Vice-president del Parlament Balear).

Efectivament, el proper dia 11 de novembre tendra lloc al restaurant Can Caus una nova edició del lliurament dels premis anuals de la nostra organització. L’acte, que es celebrava habitualment durant un sopar en divendres s’ha canviat enguany per un dinar en dissabte.

Novament, existirà la possibilitat d’escollir entre dos modalitats de menús: amb carn o vegetarià.

Els socis i simpatitzants podran realitzar les seues propostes trucant a la seu del GEN (telèfon 971 390674) o per correu electrònic (gen@gengob.org). El termini finalitzarà a les 20 hores del dimarts, 7 de novembre, moment en que la Junta Directiva del GEN es reunirà per escollir un o varis dels candidats proposats a cadascuna de les modalitats.