El cantant Gerard Quintana dóna al GEN els 20.000 euros del seu premi al concurs ‘Sis a traïció’, de TV3 (26/05/2006)

El músic català Gerard Quintana, ex component del grup ‘Sopa de Cabra’, ha lliurat al GEN l’import íntegre del premi que va aconseguir al darrer programa ‘Sis a traïció’, que va emetre ahir nit TV 3. La quantia del premi és de 20.000 euros.

Quintana, artista sensibilitzat amb la destrucció ecològica que pateix l’illa d’Eivissa (on té fixada la seua residència), és un dels més actius integrants de la Plataforma Antiautopistes d’Eivissa, i és freqüent veure’l en primera línia de les mobilitzacions ciutadanes per aturar aquestes obres.

El gest de Gerard Quintana servirà precisament per contribuir a intensificar la lluita contra aquests macroprojectes i, en general, per ajudar a fer més eficaç la feina ecologista a Eivissa. La magnitud de les amenaces que ens afecten necessita d’aportacions no només humanes, sinó també econòmiques.

El GEN, per aquests motius, vol expressar el seu profund agraïment al conegut músic i cantant català, que demostra d’aquesta manera, (una vegada més), el seu compromís amb la lluita contra la destrucció d’Eivissa i la seua inequívoca solidaritat amb les organitzacions que lluiten per aturar-la.

El nostre grup considera que són precisament aquelles persones amb més rellevància pública i transcendència social les que poden influir de manera especial damunt els responsables del gran atemptat que pateix l’illa d’Eivissa, en forma de macroprojectes, urbanitzacions i altres agressions. Per això, convidam a tots aquells visitants o residents de coneguda projecció social que participin de manera activa a l’hora d’expressar el seu rebuig als fets que s’estan donant a la nostra illa.