El GEN ha adreçat una carta al Fiscal General de l´Estat, per tal de sol.licitar que es doti a la fiscalia de Medi ambient de les Illes Balears de mitjans tècnics i humans. (16/04/2006)

Adjuntam carta que el GEN ha adreçat al Fiscal General de l´Estat, Cándido Conde Pumpido, per tal de sol.licitar que es doti a la fiscalía de Medi Ambient de les Illes Balears de mitjans tècnics i humans per fer front a l´allau de delictes contra l´rdenació del territori i el medi ambient que pateixen les illes, i que, a la vegada, afavoreixen la instauració d´una enquistada corrupció i l´assentament de màfies dedicades al blanqueig de diner negre procedent d´activitats il.lícites.

El GEN considera que la manca de personal dedicat en exclusiva a perseguir aquests delictes és un dels principals factors de la seva multiplicació. També l´actualment nul.la activitat institucional a l´hora de perseguir-los per la via administrativa es podria veure esperonada si la fiscalia balear tingués prou mitjans tècnics i humans per investigar aquest tipus de conductes.

Descarregar texte de la carta