El GEN ha adreçat una carta als secretaris generals del PSIB-PSOE, EU-EV, PSM-Entesa per sol·licitar el parer dels partits respecte de la legalitat i constitucionalitat de la Llei de Mesures Específiques per a les illes d´Eivissa i Formentera (07/02/2006)

Adjuntam carta que s´ha adreçat als secretaris generals del PSIB-PSOE, Francesc Antich, EU-EV, Miquel Ramon i PSM-Entesa, Gabriel Vicens. L´objecte de la carta és sol.licitar el parer dels seus partits respecte de la legalitat i constitucionalitat de la Llei de Mesures Específiques per a les Illes d´Eivissa i Formentera, aprovada recentment al parlament Balear. Des del GEN GOB es considera aquesta normativa completament il.legal, donat que vulnera fins i tot els preceptes constitucionals d´igualtat que han d´existir entre els ciutadans, a part de la Llei del sòl estatal i la llei de costes de l´Estat.

El GEN-GOB considera que si els partits de l´oposició al Govern Balear tenen dubtes de la constitucionalitat d´una norma tan discriminatòria com aquesta, és el seu deure realitzar els esforços necessaris, als nivells necessaris, per evitar que aquesta mesura normativa s´apliqui a les nostres illes. Es tracta de demanar actuacions decidides contra la barbàrie que pateixen les Pitiüses. De cap manera, els partits democràtics que han de treballar pel bé de les nostres illes poden ser còmplices per omisió dels atemptats que pateix la nostra terra.

La responsabilitat política no acaba en els que governen, sinó que és de tots els representants públics. Si no ha de ser així, no té sentit que els contribuents suportem la càrrega que suposen els sous de tants representants públics.

Descarregar carta adreçada als partits