El GEN no menteix: es limita a donar a conèixer els informes del Consell. Si l’informe del Consell menteix el GEN exigeix que en redacti un nou contant la veritat i el faci públic (13/01/2006)

A rel de la denúncia del GEN-GOB Eivissa en el sentit de que un informe tècnic posava en evidència que el projecte de l´autovia de Sant Antoni preveu tombar 10 cases pageses a més d´altres elements patrimonials, el Consell ha tornat a mentir i ara se´n desentén d´un informe que va fer públic el propi conseller de Patrimoni fa tan sols unes setmanes. Aquest informe mai havia sortit a la llum fins que el GEN no va denunciar-ho.

Cronologia dels fets:

Pere Palau i Juan Marí Tur no poden pretendre que la ciutadania els cregui quan han enganyat i mentit d´una manera reiterada i sistemàtica en aquest tema:Si no és cert el que denúncia el GEN, que ho demostrin amb documents. El GEN ha presentat proves de tot el que ha dit i denunciat fins ara.

Per això, el GEN exigeix de nou, que Consell i Govern compleixin la Llei i sotmetin a exposició pública el projecte definitiu, tant de l´autovia de l´aeroport com el de l´autovia de Sant Antoni. Així, tots els eivissencs podrem comprovar quina és la realitat i s´aclarirà qui menteix i qui no. Si el Consell i el Govern diuen la veritat no tendrien cap inconvenient en complir la llei i fer pública tota la documentació existent al respecte dels projectes d´autovies que volen impulsar incomplint el procediment i la llei una vegada i un altre.