El GEN recull firmes a la fira medieval contra les noves autopistes (07/05/2004)

El Grup d’Estudis de la Naturalesa (GEN-GOB Eivissa) aprofitarà la celebració de la Fira Medieval de Dalt Vila per a recollir firmes contra les autovies programades a la carretera de Sant Antoni i la de l’aeroport i també, aprofitant l’avinentesa d’aquesta celebració, obrirà les seues oficines per que tothom que ho desitgi visiti l’exposició Com volem que siguin es Amunts? muntada novament a la seu del GEN amb aquesta finalitat.

Efectivament, durant el dissabte i el diumenge, la seu del GEN (ubicada al Carrer Major, 20) exposarà al seu exterior dos plecs de firmes diferents perque tothom que no ho hagi fet encara expressi el seu rebutj a aquests dos macroprojectes.

Les signatures contra l’autopista de Sant Antoni s’afegiran a les gairebé 15.000 que ja ha recollit la Plataforma contra l’Autopista, mentre que les referides al projecte de l’aeroport són de les primeres que es recolliran, ja que la campanya d’oposició està començant aquests dies.

El GEN anima a tota la societat a participar no només d’aquest acte lúdic i festiu que és la Fira Medieval, sinó també a aprofitar l’ocasió per a demostrar la seua sensibilitat envers el nostre medi ambient i el seu rebutj a macroprojectes destructors de l’entorn.

La nostra organització prepara noves accions per lluitar contra aquestes dues autopistes, que estan només pensades per a beneficiar empreses constructores, però mai per beneficiar la població, que en serà la gran perjudicada i la gran víctima.

Així mateix, els visitants podran veure les oficines amb una petita mostra de les activitats que realitza el grup, una paradeta amb les publicacions de la nostra organització durant els darrers anys (El Parc Natural de ses Salines d’Eivissa i Formentera, el conte Lissi i el seu amic Xim i Es Amunts: vida, cultura i paisatge entre d’altres coses). Als baixos del local, mostrarem novament l’exposició Com volem que siguin es Amunts?, primera exposició realitzada per la nostra organització que ja va ser presentada amb anterioritat, tant a Eivissa com a Formentera, i que ara novament obrim al públic durant aquests dies tant especials.