El Govern preten legalitzar la casa de Cretu amb la Llei d´Acompanyament de Pressupostos (30/10/2003)

El Govern Balear preten legalitzar la casa de Cretu, declarada il.legal pels tribunals de justícia, mitjançant la Llei d’acompanyament dels presupostos de la comunitat Autònoma. D’aquesta manera, l’executiu balear, preten convertir la càmara de teòrics representants del poble en una assemblea de mafiosos al servei de l’especulació i la delinqüència urbanística.

Que la corrupció està destruint la vida democràtica a la societat balear és cada vegada més obvi. El fet que siguin pràctiques tan habituals ha fet que gairebé es considerin normals aquests actes absolutament inmorals, on les institucions, lluny d’estar al costat de la legalitat i de l’interès general, estan només per defensar interesos molt particulars i concrets per molt contraris al Dret que aquests siguin.

EL GEN espera que a una majoria de parlamentaris que han de votar aquest text presentat pel Govern Balear els quedi suficient vergonya i dignitat com per votar desfavorablement aquest text.

S’ha de destacar que aquest canvi normatiu suposa una agressió contra totes les persones respectuoses de la llei i la democràcia. Demostra que la igualtat entre les persones que promulga la Constitució Española no existeix, que la justícia, si algun dia s’atreveix a tractar igual a rics i pobres, sempre quedarà per baix dels qui no volen permetre que això passi, dels que consideren que en tot hi ha d’haver classes, superiors i inferiors.

La modificació que preten el govern balear permetrà, a més, la legalització de les més greus infraccions urbanístiques que s’han donat en els darrers anys a l’interior dels espais naturals protegits.

EL GEN continuarà lluitant per aconseguir l’acompliment de la sentència que obliga a demolir la macroedificació de Corona.